Program för Betel i Hallaryd

 

Sommaren 2021


Efter ett halvår då vi inte har kunnat mötas fysiskt till gudstjänst är vi tacksamma för att kunna träffas och fira gudstjänst tillsammans igen. För att minska smittorisken kommer vi att hålla våra gudstjänster i sommar utomhus när vädret tillåter. Om svenska myndigheter kommer med nya restriktioner kring samlingar kan vi komma att ändra programmet

Söndagen 6 juni kl 14:00
Friluftsgudstjänst i hembygdsparken med Svenska kyrkan. Dag Sandahl talar. Ta med fikakorg.

--

Söndagen 13 juni kl 11:00
Friluftsgudstjänst vid sjön i Ellefors. Vid regn i Betel. Börje Sernefell talar. Mikael Ström leder. Eva Ruderstam med flera ansvarar för musiken. Möjlighet att grilla efter gudstjänsten. Ta med grillmat.

--

Söndagen 20 juni kl 11:00
Friluftsgudstjänst i Skararp. Vid regn i Betel. Gemensam avfärd från Betel kl 11:00. Sven-Gunnar Aronsson talar. Magnus Lundin leder. Tobias Lindstrand och David Sernefell ansvarar för musiken. Ta med fikakorg.

--

Söndagen 27 juni kl 11:00
Friluftsgudstjänst vid Betel. Vid regn i Betel. Mikael Ström talar. Eva Ruderstam med flera ansvarar för musiken. Betel bjuder på midsommarlunch.

--

Söndagen 11 juli kl 11:00
Friluftsgudstjänst vid Betel. Vid regn i Betel. Magnus Lundin talar. Eva Ruderstam med flera ansvarar för musiken.

--

Söndagen 25 juli kl 14:00
Friluftsgudstjänst i Hallaryd med Svenska kyrkan. Ett kors sätts upp vid platsen för Hallaryds första kyrka. Våffelservering i Hallarydsgården efter gudstjänsten.

Varmt Välkommna!